MASTERPLAST Thermomaster Rock homlokzati rendszer

MASTERPLAST Thermomaster Rock homlokzati rendszer

  • 148 algásodásmentes szín
  • INGYENES HÁZHOSZÁLLÍTÁS rendszer esetén
  • 10 év rendszergarancia
  • Prémium minőség
  • Fokozottan időjárásálló
  • Színazonos festékek kül- és beltérre
  • Akril és szilikon változatban
Cikkszám: thermorendszer003 Kategória:

Leírás

THERMOMASTER ROCK homlokzati hőszigetelő rendszer

THERMOMASTER ROCK ha elege van a zajokból

A kőzetgyapot szigetelő maggal épített hőszigetelő rendszerek előnyösek a nagy utcazaj környezetében élőknek, mivel a szálas szerkezetű kőzetgyapot lemezek nem csak jó hőszigetelők, de kiváló hangszigetelő képességgel is bírnak. Szigorúbb tűzvédelmi igények esetén is beépíthető, lévén a kőzetgyapot lemezzel épített hőszigetelő rendszer gyakorlatilag tűzálló.

A rendszer összetevői

SZIGETELŐ LEMEZEK
A szigetelő lemezek képzik a homlokzati hőszigetelő rendszer magját, ami meghatározza a hőszigetelő rendszer teljesítményét. Minél vastagabb lemezzel érdemes építeni a rendszert, mert a vastagabb lemez jobban „dolgozik” és rövidebb idő alatt térül meg a befektetés, hiszen a szigetelőlemez vastagodásával a rendszer többi elemének költsége változatlan marad vagy csak elenyésző mértékben növekszik.

1 – NOBASIL FKD-S vakolható kőzetgyapot, a fajsúlyos szigetelőlemez.

2 – ISOMASTER XPS lábazati szigetelő lemez, vakolható felülettel.

RAGASZTÓ
A szigetelő lemezek ragasztásának alapfeladata mellett a modern ragasztóknak a rendszer külső kéregképző anyagaként ágyazó és felületképző feladatokban is megfelelően kell funkcionálnia.

3 – THERMOMASTER FIX PREMIUM krémes állagú, prémium minőségű ragasztó és ágyazó anyag, ami könnyen és precízen bedolgozható. Nem csoda, hogy a mesteremberek szívesen dolgoznak vele.

ÜVEGSZÖVET
Az üvegszövettel megerősített külső kéreg ellenáll a külső mechanikai behatásoknak, hosszú távon repedésmentes felületet biztosít, amivel a rendszer több évtizedes tartósságában is nagy szerepet vállal. Saját gyártása révén a MASTERPLAST kínálatában a sztenderd minőségtől a prémium kategóriáig talál termékeket.
4 – A klasszikus minőség: MASTERNET CLASSIC

SZÍNEZŐ ANYAGOK
A kész hőszigetelő rendszerek egyetlen látható rétegét képező vakolatok és festékek rendkívül fontosak az esztétikum szempontjából. Színtartó anyagaink használatával sokáig otthona dísze marad a homlokzati hőszigetelő rendszer és az időjárás viszontagságaival szemben is tartósan védett marad.
– THERMOMASTER univerzális alapozó a biztos tapadásért.

6 – THERMOMASTER akril / THERMOMASTER szilikon vakolat 3 féle struktúrában és 148 hangulatos színből választhat.

6 – THERMOMASTER homlokzatfesték a vakolatok színeivel megegyező festékek a harmóniáért.

7 – THERMOMASTER MOSAIC díszítő lábazati vakolat 25 színárnyalat a tökéletes végeredményért.

RENDSZER KIEGÉSZÍTŐK
A részletek sokat tesznek a végeredményhez egy hőszigetelő rendszer esetén is. A rendszer kiegészítői minőségi kivitelezést tesznek lehetővé, használatuk praktikus és a rendszer tartósságát is nagymértékben növelik.
8 – LÁBAZATI KEZDŐSÍN megadja az egyenes kezdősíkot és a kialakításának köszönhetően megakadályozza a rendszer alulról felázását is

9 – HÁLÓS ÉLVÉDŐ védi meg a sarkokat, a sérülésekre leginkább érzékeny pontokat. Ezzel az olcsó kiegészítővel ezt könnyedén megteheti.

10 – BALKONPROFIL vízcseppentő orral, ami megakadályozza az erkélylemez felázását.

11 – HÁLÓS ABLAKCSATLAKOZÓ PROFIL ablakcsatlakozás elegáns és profi módon.

12 – DŰBELEK és a rendszer a helyén marad. Örökre.

THERMOMASTER PUR házszám, ablakpárkány, díszítő elemek, vagy egy második EPS réteg ragasztása? A duzzadásmentes PUR ragasztóval ez nem gond.