Thermomaster EPS80 Hungarocell homlokzati alaprendszer 10cm – (1m2)

Thermomaster EPS80 Hungarocell homlokzati alaprendszer 10cm – (1m2)

  • 148 algásodásmentes szín
  • INGYENES HÁZHOSZÁLLÍTÁS rendszer esetén
  • 10 év rendszergarancia
  • Prémium minőség
  • Fokozottan időjárásálló
  • Színazonos festékek kül- és beltérre
  • Akril és szilikon változatban
 Ft

Leírás

THERMOMASTER EPS homlokzati hőszigetelő rendszer

THERMOMASTER EPS Hungarocell EPS lemezzel, kizárólag a Masterplasttól a még hatékonyabb hőszigetelésért
Több mint 50 éve létező, mára teljesen kiforrott technológia az alapja. A HUNGAROCELL hőszigetelő maggal szerelt homlokzati hőszigetelő rendszer hazánkban a legelterjedtebb változat. Ezért ehhez a rendszer típushoz találni a legkönnyebben gyakorlott kezű szakkivitelezőt, akik a minőségi anyagok használatával tartósan szép és jól működő hőszigetelő rendszert képesek felépíteni.

Az alaprendszer összetevői

SZIGETELŐ LEMEZEK
A szigetelő lemezek képzik a homlokzati hőszigetelő rendszer magját, ami meghatározza a hőszigetelő rendszer teljesítményét. Minél vastagabb lemezzel érdemes építeni a rendszert, mert a vastagabb lemez jobban „dolgozik” és rövidebb idő alatt térül meg a befektetés, hiszen a szigetelőlemez vastagodásával a rendszer többi elemének költsége változatlan marad vagy csak elenyésző mértékben növekszik.

1 – HUNGAROCELL EPS a kipróbált minőség.

RAGASZTÓ
A szigetelő lemezek ragasztásának alapfeladata mellett a modern ragasztóknak a rendszer külső kéregképző anyagaként ágyazó és felületképző feladatokban is megfelelően kell funkcionálnia.
2 – THERMOMASTER FIX standard minőségű ragasztó és ágyazó anyag. Kiszámítható teljesítmény meglepetések nélkül.

ÜVEGSZÖVET
Az üvegszövettel megerősített külső kéreg ellenáll a külső mechanikai behatásoknak, hosszú távon repedésmentes felületet biztosít, amivel a rendszer több évtizedes tartósságában is nagy szerepet vállal. Saját gyártása révén a MASTERPLAST kínálatában a sztenderd minőségtől a prémium kategóriáig talál termékeket.
3 – A klasszikus minőség: MASTERNET CLASSIC

 

EXTRA RENDSZER KIEGÉSZÍTŐK
A részletek sokat tesznek a végeredményhez egy hőszigetelő rendszer esetén is. A rendszer kiegészítői minőségi kivitelezést tesznek lehetővé, használatuk praktikus és a rendszer tartósságát is nagymértékben növelik.
LÁBAZATI KEZDŐSÍN megadja az egyenes kezdősíkot és a kialakításának köszönhetően megakadályozza a rendszer alulról felázását is

HÁLÓS ÉLVÉDŐ védi meg a sarkokat, a sérülésekre leginkább érzékeny pontokat. Ezzel az olcsó kiegészítővel ezt könnyedén megteheti.

BALKONPROFIL vízcseppentő orral, ami megakadályozza az erkélylemez felázását.

HÁLÓS ABLAKCSATLAKOZÓ PROFIL ablakcsatlakozás elegáns és profi módon.

DŰBELEK és a rendszer a helyén marad. Örökre.

THERMOMASTER PUR házszám, ablakpárkány, díszítő elemek, vagy egy második EPS réteg ragasztása? A duzzadásmentes PUR ragasztóval ez nem gond.